HAW Gruppen

HAW Gruppen tilbyr et bredt spekter av tjenester som totalentreprenør på en rekke nybygg. Gruppen består av flere datterselskap som drives av eier og daglig leder Roger Grindflaten. Vårt første firma HAW Entreprenør ble etablert i 1998, da drev vi hovedsaklig med rehabilitering, vedlikehold og ombyggingsarbeider.

Vår søsterbedrift HAW Anlegg utfører alt av grunnarbeider på våre prosjekt.

HAW Eiendom driver utleie av hybler, brakkerigger og hus. Les mer om våre utleieenheter her.

De siste årene har HAW vokst mye og jobbet med mange egne prosjekt, spesielt innen nybygg, noe som har gitt oss god erfaring innen prosjektering.

Vi har i dag solid erfaring innen alle delene av utviklingsprosessen for eiendom og nybygg. Vi har våre egne ansatte med fagbrev på flere fagfelt; tømrere, murere, ingeniører og malere. Noe som gir oss god kontroll på alle de forskjellige leddene i prosessen, og gjør oss i stand til å levere til rett tid og med god kvalitet. Til sammen er dette et stort fortrinn i forhold til våre konkurrenter.

Vi tar på oss et bredt spekter av jobber, innen alt fra delleveranser til totalgjennomføring av prosjekter inkludert tomtekjøp og prosjektering, anleggsarbeid, bygging og salg til sluttbruker.

Vi er fortsatt ikke større enn at vi er et oversiktlig firma med god dialog medarbeiderne imellom. Vi er opptatt av å ta vare på hverandre, og opprettholde og bevare det gode arbeidsmiljøet vi har skapt.

Godt arbeidsmiljø og trivsel fører til bedre tjenesteytelse og kvalitet på arbeidet vi utfører. I tillegg skal du som kunde ha en god opplevelse ved møte med våre trivelige medarbeidere.

Med vårt mangfold av tjenester og gode gjennomføringsevne er vi et løsningsorientert firma som ser muligheter før hindringer.

 

Vi sitter med erfaringen til å hjelpe der du trenger det.

Ta kontakt for mer informasjon