Verftsgata 1C

21 stk. selveierleiligheter midt i hjertet av Trondheim. Et nytt og spennende boligprosjekt med annerledes løsninger og god standard.Også tør vi skryte på oss «byens beste uteplass.

Byens beste uteplass!

Når man bor så sentralt kan det jo også være behov for å stikke seg bort litt og nyte privatlivet uten å måtte dra langt avgårde. I Verftsgata 1C kan vi friste med over 208 kvm med felles takterrasse der vi allerede har plantet, møblert og gjort klar for lange sommerkvelder. Og skulle trønderværet bli for dårlig har vi også fikset en lun og koselig vinterhage til deg. Flott beliggenhet, med nærhet til det meste.

Smarte løsninger

Med kompakte leiligheter må man tenke smarte løsninger. Derfor kommer de minste leilighetene med wallbed. Flere av leilighetene har også egne karnapp med mulighet for et ekstra kontor, spiseplass, sovesofa eller det du måtte ønske. Også hjelper det jo at du på taket finner over 208 kvm med takterasse og vinterhage for å få følelsen av å bo større. Vinterhagen med terrasse kan reserveres av beboerne – så slipper du å kjøpe større leilighet enn det daglige behovet – kjøp kompakt, ha tilgang til ekstra areal ved behov. Så her skal du kunne bo komfortabelt og med en beliggenhet av de sjeldne. Sjekk ut beliggenheten inne på vår eiendomsvelger.